lunes, 12 de diciembre de 2011

De quin tema tracta aquest blog?

El nostre blog tracta principalment sobre les conseqüències, que ha comportat la crisis econòmica, concretament en l' àmbit dels serveis socials. 

   Aquest blog preten aconseguir els següents objectius: a més d' informar sobre la situació de les retallades en polítiques socials, tracta també, de poder establir un espai, en el qual, poder intercanviar opinions diferents, sobre el que està passant actualment, degut a la crisis econòmica.  


Ja que no tans sols queda afectat el nostre àmbit, sinó que també hi ha altres, com l' educació, la sanitat...i ens agradaria saber, què en penseu.




Gràcies per la vostra col·laboració.





Creat per: Ares Macarulla, Melania Mercé, Yasmina Ojer i Marta Queralt.

6 comentarios:

  1. Un tema a tractar molt encertat ja que està en boca de tothom! Esperem que la cosa no vagi a pitjor i això es pugui resoldre el més aviat possible tot i que ho vec una mica difícil i sobretot amb les últimes eleccions. Farem tot el possible per ensurtir-nos! PO-DE-MOS! xD

    ResponderEliminar
  2. Les retallades és un tema important, però a la vegada complicat, perquè si fins ara s'han parlat molt l'any 2012 se'n parlarà més, ja que els nostres polítics les estan preparan, no només als funcionaris, sinò també a les empreses privades que reben ajudes socials.

    ResponderEliminar
  3. Aquest tema que heu escollit és molt acertat ja que les retallades socials en un futur pròxim ens afectaran de ben aprop!

    ResponderEliminar
  4. El tema de este blog me parece interesante, ya que trata sobre un problema actual, de las consecuencias de la crisis. Ya que cada vez hay más paro y las situaciones empeoran.
    Esperemos que mejore la situación.

    ResponderEliminar
  5. El tema d' aquest blog, em sembla adequat per als temps d' ara, ja que estem en una situació econòmica molt dolenta, i és important saber que opina la gent.
    Avere si es soluciona aviat.

    ResponderEliminar
  6. Estamos de acuerdo, en que el tema escogido es adecuado, para la situación económica actual, y por eso hemos creado este blog, para que podais mostrar vuestras opiniones.
    Gracias por vuestras colaboraciones.

    ResponderEliminar